NL -  FR

 

 

Vous êtes ici

Een echt kunststof dakraam, door en door kunststof!

Roto blueTec Plus R89P Kunststof WD → energetisch beter presterend

Een echt kunststof dakraam, door en door kunststof!

Roto-Frank is dé specialist op het gebied van dakvensters voor passiefhuizen en laagenergiewoningen.

Het dakvenster Roto blueTec R89P heeft een eenvoudige openingswijze door één enkele handgreep onderaan het dakvenster.
Dakvensters van de reeks Designo R8 hebben een scharnierpunt bovenaan, waardoor u ze traploos kan openen tot een openingsgraad van 45°. Door deze specifieke openingswijze wordt er zeer veel hoofdruimte gecreëerd wanneer het dakvenster geopend is.

Uitzetten of wentelen, voor het Roto dakvenster van de reeks Designo R8 is het allemaal even makkelijk! Met de handgreep onderaan het dakvenster kiest u de gewenste openingswijze, alvorens u het raam openduwt. Deze handgreep vergrendelt het raam eveneens in één van de twee kierstanden voor permanente verluchting. Het dakvenster draait uiteraard ook volledig rond tot in een automatisch geblokkeerde schoonmaakstand, zodat u de buitenzijde comfortabel en veilig van binnenuit kan schoonmaken.

Zodra het raam gesloten wordt met de kruk, verdwijnt het geluid van de auto op straat en stopt de tocht rond het raam helemaal, dankzij zijn perfect sluitende dichtingen en inbouw.

Kijk even hierwww.dakramenshop.be/nl/catalog/uitzetvensters-r8-r89e-r89p-kunststof-hout-tot-passief/dakvenster-roto-r89p-k-wd-kunststof

Roto dakvenster R8 Kunststof

 

 

Rotogerman made

 

 
 
Van Looy Lucien & Partners BVBA • Spalbeekstraat 142 • B-3510 Kermt • T.: 011 72 00 43
Webdesign: Kerfuffle.be